TEOL DİL KURSLARI VE YURTDIŞI EĞİTİM VE İMEAK DENİZ TİCARET ODASI FETHİYE ŞUBESİ İLE EĞİTİM HİZMETİ SUNULMASINA İLİŞKİN PROTOKOL İMZALANDI.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi ile TEOL Dil Kursları ve Yurtdışı Eğitim Hizmetleri Ltd. Şti. arasında “01.02.2023 ile 01.02.2024” tarih aralığında geçerli olmak üzere İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi üyeleri, personeli, eş ve çocuklarını kapsamakta olan indirim protokolü imzalanmıştır.

Üyelerimiz ve birinci derece akrabaları; hizmet Sunucusu olan TEOL Dil Kursları ve Yurtdışı Eğitim'in, tüm Türkiye genelindeki şubelerinden İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi ile yapılan protokole istinaden kampanyasız örgün programlarda %50 + %15 indirim, kampanyalı fiyatlarda örgün eğitimde %15 indirim ayrıcalığı ile eğitim alabileceklerdir.

Aynı zamanda üyemiz firma kaptanlarının YDS Eğitimleri için kampanyasız  programlarda %50 + %15 indirim, kampanyalı fiyatlarda  %15 indirim ayrıcalığı ile eğitim alabileceklerdir.

Tüm Sliderlar