Akıllı Şamandıra Projesi'nin Protokolü İmza Töreni

Fethiye Liman’ı içinde pilot çalışma olarak yapılan Akıllı Şamandıra Projesi’nin protokol imza törenini gerçekleştirmek amacıyla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğü’ne, 27.11.2020 tarihinde, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlük Makamında,  Odamız yönetimi tarafından ziyaret gerçekleştirilmiştir. Akıllı şamandıra projesi Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Fethiye Belediyesi, Koç Bilgi Sistemleri, İmeak DTO Fethiye Şubesi ve Turmepa iş birliğinde hayata geçirilmiş, deniz suyu değerlerinin ölçümü ve verilerin daha temiz bir Fethiye Limanı için kullanılacağı bir projedir. İmza töreninde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin ÇİÇEK, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sırrı Sunay GÜRLEYÜK ve Prof. Dr. Ali BAYRAKDAROĞLU, Bodrum Denizcilik Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Tuncay KULELİ, İMEAK DTO Fethiye Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Şaban ARIKAN, Şube Müdürü Güvenç ÖZGÜR, İMEAK DTO Bodrum Şubesi üyelerimizden 48 Nolu Meslek Komitesi başkanı Arif YILMAZ hazır bulunmuşlardır.

Akıllı Şamandıra Projesi Protokolü

Akıllı Şamandıra Projesi için imza işleminin tamamlanmasının ardından,  bölgemiz denizcilik konularına, araştırma ve geliştirme projelerine gösterdiği ilgi ve alaka için Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Hüseyin Çiçek Hocamıza teşekkür plaketi sunulmuştur. Daha sonra değerlendirmelerde bulunulmak üzere toplantıya geçilmiştir.

Tüm Sliderlar