Muğla Valisi Sayın Orhan TAVLI, İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye, Marmaris ve Bodrum  Şube Başkanları ile bir araya gelerek istişare toplantısı düzenledi.

Akyaka Orman Kampında düzenlenen toplantıya Vali Orhan TAVLI başkanlık ederken İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya BİNGÖL, İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Şaban ARIKAN, Marmaris Şube Başkanı Halil BAĞLI, Bodrum Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan DİNÇ,  ve Anadolu Deniz Motorları Taşımacılar Birliği Başkanı Coşkun CENGİZ katıldı.

2020 deniz turizminin değerlendirildiği toplantıda; Muğla’nın deniz turizmi potansiyeli ile ülke ekonomisine sağladığı katkılar ve denizcilik sektörü hakkında istişarede bulunuldu, Pandemi sürecinde ve 2021 yaz sezonunda alınması gereken önlemler görüşüldü.

Tüm Sliderlar