Telekomünikasyon Sektörünün Altyapısının Geliştirilmesine Yönelik ABD'nin Finansal Destekleri Webinarı Hk.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Odamıza gönderilen 23.07.2024 tarihli ekte sunulan yazıda;

ABD Uluslararası Kalkınma Finansman Kurumu (DFC.gov), Eximbank (EXIM.gov), Ulusal Telekomünikasyon ve Bilgi İdaresi (NTIA.gov) ve Ticaret ve Kalkınma Ajansı (USTDA.gov) temsilcilerinin katılımıyla, 17 Temmuz 2024 tarihinde, telekomünikasyon sektörünün altyapısının geliştirilmesine yönelik ABD'nin sağladığı finansal desteklere ilişkin gerçekleştirilen webinarda ABD temsilcileri tarafından yapılan sunumların ekte yer aldığı bildirilmektedir.

Bilgilerinize arz/rica ederim.

Saygılarımla,