TAYK-AKPA Kimya Deniz Kuvvetleri Kupası 53. Yıl Uluslararası Açıkdeniz Yat Yarışları

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İstanbul Bölge Liman Başkanlığı tarafından Odamıza gönderilen 10.07.2024 tarih ve 2029445 sayılı Ek'te sunulan yazıda;

Türkiye Yelken Federasyonu Başkanlığı sorumluluğunda 13 Temmuz 2024 tarihinde 15:00 - 17:00 saatleri arasında Tarabya-Çengelköy/Ahırkapı önü parkurunda olmak üzere "TAYK-AKPA Kimya Deniz Kuvvetleri  Kupası 53. Yıl Uluslararası Açıkdeniz Yat Yarışları"nın yapılacağı belirtilerek,

İstanbul Boğazı gemi trafiğinin bahse konu yarışları da dikkate alarak planlanması, yapılacak yelken yarışlarından dolayı seyir, can, mal ve çevre güvenliği bakımından bölgede dikkatli seyir yapılması ve yapılacak yelken yarışları ile ilgili olarak bölgeyi kullanan denizcilerin uyarılması istenmektedir.

Bilgilerinize arz/rica ederim.

Saygılarımla,

İsmet SALİHOĞLU
                                                                                                          Genel Sekreter