İMEAK DENİZ TİCARET ODASI Araç Satış İlanı

İMEAK DENİZ TİCARET ODASI

Araç Satış İlanı

İMEAK Deniz Ticaret Odası’na ait 4 adet araç Kapalı Zarf Teklif Alma Usulü ile satılacaktır. Araçlar İMEAK Deniz Ticaret Odası personeli eşliğinde İMEAK Deniz Ticaret Odası Hizmet Binası otoparkında görülüp, incelenebilecektir.

İlgilenenlere duyurulur.

SATILACAK ARAÇLARA İLİŞKİN BİLGİLER:

1. Araç

Plaka                        : 34 FZ 6647

Marka ve Model    : MITSUBISHI - 2009

Renk                         : SİYAH

Yakıt                         : BENZİNLİ

Özellik                      : LANCER GS 41 1.5 INVITE AT

Km                            : 196.250

2. Araç

Plaka                        : 67 LB 359

Marka ve Model    : FORD - 2015

Renk                         : GRİ (TEKTONİK)

Yakıt                         : DİZEL

Özellik                      : PU2 CONNECT 1.6L TDCİ DELX.

Km                            : 273.520

3. Araç

Plaka                        : 06 AP 2780

Marka ve Model    : FORD

Renk                         : BEYAZ (İNCİ)

Özellik                      : TRANSİT CONNECT 1.8

Km                            : 70.000

4. Araç

Plaka                        : 34 TP 7981

Marka ve Model     : AUDİ -2013

Renk                         : SİYAH

Özellik                      : A6 L

Km                            : 128.386

SATIŞ İLE İLGİLİ ŞARTLAR:

• Teklifler Odamız Genel Sekreterlik Makamına kapalı zarf şeklinde teslim edilecektir. Son teklif verme süresi 07/04/2021 günü saat 17:00’a kadar yapılmalıdır. Bu tarih ve saatten sonra yapılacak teklifler kabul edilmeyecektir.
  • Alım ihalesini kazandığı yazılı olarak tebliğ edilen kişi ve kuruluşlar tebliğ tarihini takiben 5 (beş) iş günü içerisinde teklif ettiği bedeli İMEAK Deniz Ticaret Odası hesabına yatırarak araç veya araçları üzerine almak zorundadır.
  • İhaleyi kazanan kişi veya kuruluşlar, araç bedelini İMEAK Deniz Ticaret Odası banka hesabına yatırmadan hiçbir satış ve devir işlemi yapılmayacaktır.
  • Araç satışından doğacak her türlü masraf, vergi ve harç alıcı tarafından karşılanacaktır. İMEAK Deniz Ticaret Odası’nın bu konuda bir ödeme yapması söz konusu değildir.
  • Aracı satın alarak devir ve teslimini gerçekleştiren kişi veya kuruluş, devir ve teslim sonrasında herhangi bir kusur, eksiklik, ayıp v.b. iddialar ileri sürerek İMEAK Deniz Ticaret Odası’ndan maddi ve manevi bir talepte bulunamaz.
  • İMEAK Deniz Ticaret Odası Kamu İhale Kanunu’na tabi olmayıp; satış yapıp yapmamakta tekliflerin herhangi birini tercih etmekte yeniden teklif istemekte, uygun gördüğüne satış yapmakta, araçları satmaktan vazgeçmekte, satış yöntemini değiştirmekte tamamen serbesttir.

Bilgi ve Araçları Görmek için irtibat: İdari İşler Müdürlüğü 0 (212) 252 01 30