• Anasayfa
  • |
  • ULUSLARARASI FETHİYE SPOR FESTİVALİ BAŞLADI

ULUSLARARASI FETHİYE SPOR FESTİVALİ BAŞLADI

Uluslarası Fethiye Spor Festivali 4 Ekim'de başladı.

İlçemizde bu yıl ilki düzenlenen " Uluslararası Fethiye Spor Festivali"  açık yüzme yarışı 5 Ekim 2019 tarihinde Ölüdeniz Kumburnunda yapıldı.

Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından bu yıl ilk defa düzenlenen ve Şubemiz sponsorluğunda  gerçekleşen festivalin ilk gününde Ölüdeniz Kumburnu Plajında 2 bin 500 metre ile 5 bin metrelik iki parkurda gerçekleştirilen açık su yüzme yarışına, farklı yaş kategorilerinde 4 ülkeden 200 sporcu katıldı.

2 bin 500 metre erkeklerde Erkan TOKYÜREKLİ, kadınlarda Ayşin Oya BEKBAY ın birinci olduğu yüzme yarışlarında genel klasman 5 bin metre erkeklerde Hüseyin YÜKSEL ve kadınlarda Miray NUMANOĞLU birinci oldu.

Şubemiz Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Şaban ARIKAN "İlçemiz ve denizlerimizin tanıtımı için çok çalışıyoruz. Festivalin, denizlerimiz ve plajlarımız için  alternatif tanıtım şekli olmasından mutluluk duyuyoruz. Bu tarz organizasyonları her zaman desteklemeye hazırız. Diğer kurum ve kuruluşlarında desteklerini devam ettirmelerini temenni ediyoruz."dedi.