TÜRK DENİZCİLİĞİNE BAKIŞ KONULU CANLI YAYIN VE PANEL GERÇEKLEŞTİ

“TÜRK DENİZCİLİĞİ'NE BAKIŞ” Temiz Denizlerde, Emniyetli Denizcilik konulu Habertürk TV / Bakış programında, Türk Denizciliği ile ilgili özel çalışmalar yapılarak, denizcilikte güncel durum ve gelecek hedefleri ekranlara aktarıldı.

Fethiye’de, 11 Mayıs 2018 Cuma günü saat 16.00’da gerçekleşen canlı yayın programında, deniz turizminden - taşımacılığa, denizlerde güvenlikten - su araçları sorumluluk sigortalarına kadar birçok konunun, yetkili isimlerle anlatılmasını hedefleyen proje; Habertürk TV / Canlı yayını ve sonrasında devam eden açıkoturum şeklinde düzenlenmiştir.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, İMEAK Deniz Ticaret Odası ve Fethiye Şubesi, Türk P&I, Liman Başkanlıkları, Sahil Güvenlik, Yerel Yönetimler, Üniversiteler, Denizcilik Sivil Toplum Örgütleri, Ulusal ve Yerel Medya, Ulusal ve yerel denizcilik işletmeleri vb. bir araya gelerek; kamuoyunun Türk Denizciliğine ilgisini arttırmak hedeflenmişti.

Canlı Yayın ve Panel Konukları, UDHB Müsteşarı Sayın Suat Hayri AKA, Fethiye Belediye Başkanı Sayın Behçet SAATCI, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sayın Şadan KAPTANOĞLU, Türk P&I Genel Müdürü Sayın Remzi Ufuk TEKER, İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Şaban ARIKAN olmuştur.

Gerçekleştirilen Canlı yayın ve panel sonrasında program konukları ve protokol üyeleri ile birlikte akşam yemeği gerçekleştirilmiştir.

Program öncesinde Fethiye’ye gelen HaberTürk TV teknik ekibi, gazeteciler ve köşe yazarlarına 10.05.2018 tarihinde tekne turu faaliyeti gerçekleştirilmiştir.

Canlı Yayın Bağlantısı: https://www.youtube.com/watch?v=sWytAHhBlWs&feature=youtu.be