4.TYBA Yacht Charter Show D-Marin Göcek etkinliğine ziyaret gerçekleştirildi.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Tamer Kıran, 6 Mayıs 2023 Cumartesi günü, Tüm Yat İşletmecileri, Yatırımcıları, Broker ve Acenteleri Derneği (TYBA) ile D-Marin Göcek Marina işbirliğinde Muğla’nın Fethiye ilçesinde gerçekleştirilen, "4. TYBA Yacht Charter Show D-Marin Göcek" etkinliğini ziyaret etti.
Ziyarete, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Adnan Naiboğlu, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Taylan Kalkavan, Burak Akartaş, Orhan Gülcek, Meclis Üyemiz Cihat Yavuz Güler, Bilgehan Bayramoğlu, Itır İpekel Tsiropoulos ile Antalya Şube Başkanımız Ahmet Çetin, Marmaris Şube Başkanımız Halil Bağlı, Kocaeli Şube Başkanımız Vedat Doğusel, Karadeniz Ereğli Şube Başkanımız Oğuz Ünlüer, Fethiye Şube Başkanımız İlkay Tugay ve Odamız Genel Sekreteri İsmet Salihoğlu katıldı.