Samsun Temsilciliği Gemi Acenteliği Yenileme Eğitim Semineri

Odamız Samsun Temsilciliği'nde Gemi Acenteliği Yenileme Eğitim Semineri, %50 salon kapasitesi ile sosyal mesafe, tıbbi maske ve hijyen kuralına uygun olarak,

29 Temmuz 2020 Çarşamba günü saat:  17.00'da Özel Samsun Denizcilik Gemi Adamları Kursu Gemi Acenteliği Eğitim Merkezi Salonu'nda (Kale Mh. Bankalar Cd. Ferah Sk. Kurtoğlu İşhanı No:5 Kat:6 İlkadım/SAMSUN)

5 Ağustos - 2020 Çarşamba günü saat: 17:00'da Özel Çapa Denizcilik Eğitim Merkezi Salonu'nda (Pazar Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. No:65 İlkadım/Samsun) Samsun Sahil Sağlık Bölge Baş Tabip'i Sayın Dr. Mehmet Çelik tarafından "Pandemi Döneminde Alınan Önlemler ve Yapılan İşlemler" konusu ile gerçekleştirilecektir.

Seminere katılarak gemi acentesi personeli tanıtım kartını yenilemek isteyen üyelerimizin, Odamız Samsun Temsilciliği ile Telefon: 0362 432 02 83 ve E-Mail: samsun@denizticaretodasi.org.tr adresi üzerinden irtibat kurmaları gerekmektedir.

Bilgilerinizi arz ve rica ederim.

839_2026_samsun_temsilcili_i_gemi_acenteli_i_yenileme_e_itim_semineri.pdf