İstanbul İhracatçı Birlikleri (İBB) Genel Sekreterliği Ekim 2015 Eğitim Takvimi Hk.

09.10.2015

İstanbul İhracatçı Birlikleri (İBB) Genel Sekreterliği

Ekim 2015 Eğitim Takvimi Hk.

Sirküler: 722 / 2015

İlgi: İstanbul İhracatçı Birlikleri (İBB) Genel Sekreterliği'nin 08.10.2015 tarihli e-posta yazısı.

İlgi yazı ile; İİB Genel Sekreterliği organizasyonunda Ekim ayında düzenlenmesi planlanan, genel katılıma açık bir eğitim programının belirlendiği ve söz konusu eğitim programına ilişkin katılım formlarına ve eğitim takvimine http://www.iib.org.tr/tr/diger-egitimlerimiz-ekim-2015.html adresinde yer alan tablodaki linklerden ulaşılabileceği bildirilmektedir.

Bilgi ve gereğini arz ve rica ederiz.

Saygılarımızla,

Murat TUNCER