İstanbul İhracatçı Birlikleri (İBB) Genel Sekreterliği 2015 Ekim Ayı Eğitim Takvimi Hk

İlgi yazı ile; İİB Genel Sekreterliği organizasyonunda Ekim ayında genel katılıma açık bir eğitim programının düzenleneceği ve söz konusu eğitim programına ilişkin katılım formlarına ve eğitim takvimine    http://www.iib.org.tr/tr/diger-egitimlerimiz-ekim-2015.html adresinde yer alan tablodaki linklerden ulaşılabileceği bildirilmektedir.

Bilgi ve gereğini arz ve rica ederiz.

Saygılarımızla,

İsmail ASASOĞLU

Genel Sekreter V.

EK:  Eğitim Tablosu (2 Sayfa)