İMEAK DTO Merkez Gemi Acenteliği Yenileme Eğitim Semineri Hk.

04.09.2015

İMEAK DTO Merkez Gemi Acenteliği Yenileme Eğitim Semineri Hk.

Sirküler No: 657 /2015

06 Ekim 2015 Salı günü 14:00-16:00 saatleri arasında Vapur Donetanları ve Acenteleri Dernek Binası'nda (Kılıç Ali Paşa Mah. İlyas Çelebi Sok.No:23 Cihangir-Beyoğlu/İSTANBUL) "Lojistik Taşımacılığında Hukuki Açıdan Yükün Teslim Alınması ve Teslim Edilmesi" konulu bir Gemi Acenteliği Yenileme Eğitim Semineri düzenlenecektir.

Seminere katılarak gemi acentesi personeli tanıtım kartını yenilemek isteyen üyelerimizin ekte yer alan dilekçeyi gemi acentesi personeli tanıtım kartı fotokopileri ile birlikte en geç 05 Ekim 2015 Pazartesi günü mesai bitimine kadar fatmanur.nomer@denizticaretodasi.org.tr veya zehra.burtek@denizticaretodasi.org.tr e-posta adreslerinden birine veya 0212 293 79 35 faksa göndermeleri  hususunda bilgilerinizi ve gereğini arz ve rica ederiz.

Saygılarımızla,

Murat TUNCER

EK: Dilekçe Örneği (1 sayfa)

Gereği :                                                                     Bilgi :

- Tüm Üyeler (web)                                                     - Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bak.

- Türk Armatörler Birliği                                                 Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Md.

- S/S Gemi Arm.Mot.Taş.Koop.                                               - YK Başkan ve Üyeleri

- Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği                   - YK Yedek Üyeleri

- KOGAD                                                                              - İMEAK DTO GAEK Üyeleri

- Gemi Brokerleri Derneği