Gemi Acenteliği Eğitimi Tarih Değişikliği (İMEAK DTO Merkez)

​Sayın Üyemiz,

2018 Yılı Gemi Acenteliği Eğitim Seminer Takvimi'ne göre; Odamız Merkezi'nde/ İstanbul'da 24-28 Eylül 2018 tarihinde yapılması planlanan gemi acenteliği eğitimi Nisan ayında yapılan Odamız seçimleri akabinde Odamızda devam eden re-organizasyon çalışmaları nedeni ile 26-30 Kasım 2018 tarihine ertelenmiştir.

Bilgi ve gereğini arz/rica ederiz.

Saygılarımızla,

Murat TUNCER

EK : Revize 2018 Yılı Gemi Acenteliği Eğitim Seminer Takvimi (1 sayfa)

Gereği :                                                                     Bilgi :

- Tüm Üyeler (web)                                                    - T.C.Ulaştırma ve Altyapı Bak.

- Türk Armatörler Birliği                                                Deniz ve İçsular  Düzenleme Genel Md.

- S/S Gemi Arm.Mot.Taş.Koop.                                   - YK Başkan ve Üyeleri

- VDAD                                                                     - İMEAK DTO GAEK Üyeleri

- İMEAK DTO Şubeler/ Temsilcilikler

- Mersin DTO