Gemi Acenteliği Yenileme Semineri

Odamız üyesi gemi acente firmalarının talepleri doğrultusunda, Odamız Merkezi tarafından uzaktan erişim video konferans programı üzerinden Aralık ve Ocak ayı içinde gemi acentesi personel tanıtım kartı sürelerini uzatmaya yönelik üç ayrı gemi acenteliği yenileme semineri düzenlenmesi planlanmıştır.

• İlk seminer 4 Aralık 2020
  • İkinci seminer 28 Aralık 2020
  • Üçüncü seminer ise 25 Ocak 2020

tarihlerinde düzenlenecektir.

Bu kapsamda, "6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Gemi Acentelerinin Yükümlülükleri ve Sorumlulukları" başlıklı ilk seminer Özoğul & Yenigün Partners Hukuk Bürosu ve Veri Security Bilişim Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi yetkililerince    4 Aralık 2020 tarihi Cuma günü saat 10:30-12:30 aralığında çevrimiçi uzaktan erişim sistemi üzerinden gerçekleştirilecektir.

Seminere katılarak gemi acentesi personeli tanıtım kartını yenilemek isteyen üyelerimizin en geç 03 Aralık 2020 Perşembe günü saat 13:00'e kadar https://www.denizticaretodasi.org.tr/tr/egitim/uyelere/tumu linki üzerinden sisteme dilekçe örneği ve gemi acentesi personel tanıtım kartı fotokopisini yükleyerek başvuruda bulunmalarını arz ve rica ederim.

1312_3206_gaes_duyuru.pdf