Kolombiya Genel Ticaret Heyeti Hk.

Ege İhracatçı Birlikleri’nden Odamıza gönderilen 02.02.2023 tarihli yazıda;

Ticaret Bakanlığı koordinasyonu, Türkiye İhracatçılar Meclisi ve Ege İhracatçı Birlikleri organizasyonu ile 27-30 Mart 2023 tarihlerinde Kolombiya’nın Bogota şehrine yönelik tüm sektörleri kapsayan genel nitelikli fiziki bir Ticaret Heyeti’nin gerçekleştirileceği ve Kolombiya iş insanlarının davet edileceği nitelikli iş görüşmelerinin gerçekleştirilmesinin planlandığı,

Bahse konu ticaret heyetine katılımcı firma sayısının belirli sayıyla sınırlandırılmış olduğu ve başvuru için son tarihin 13 Şubat 2023 Pazartesi günü mesai bitimi olduğu belirtilerek (http://delegations.tim.org.tr/event/colombia-bogota-2023) bağlantı adresinden kayıt işleminin gerçekleştirilmesinin akabinde katılım bedeli olarak belirlenen 1300 ABD Doların Birliklerinin hesabına yatırılması ve ödemeye dair dekontların (konfeksiyon@eib.org.tr) e-posta adresine gönderilmesi gerektiği bildirilmektedir.

Saygılarımla,

97_355_kolombiya_genel_ticaret_heyeti_hk.pdf