Gemiadamlarına İlişkin Ulusal ve Uluslararası Mevzuat Konulu Eğitim

Üyelerimize yönelik olarak 2023 yılına planlı, "Gemiadamlarına İlişkin Ulusal ve Uluslararası Mevzuat" konulu eğitim, İMEAK Deniz Ticaret Odası tarafından, 25 Mayıs 2023 Perşembe günü saat 14:00-16:00 saatleri arasında üyelerimizin katılımı ile Odamız Meclis Salonunda hem fiziki katılımlı hem de uzaktan erişim sistemi (Zoom) üzerinden gerçekleştirilecektir.

Katılımın ücretsiz olarak gerçekleştirilebileceği bahse konu eğitime fiziki olarak katılım sağlamak isteyen üyelerimizin eğitimin günü ve saatinde Odamız Meclis Salonunda hazır bulunmaları, çevrimiçi olarak katılım sağlamak isteyen üyelerimizin ise https://shorturl.at/kLQ02 (Toplantı Kimliği: 975 1545 9396 - Parola: 297813) linki üzerinden giriş yapmaları gerekmektedir.

Bilgilerinizi arz/rica ederim.

388_1410_gemiadamlar_na_ili_kin_ulusal_ve_uluslararas_mevzuat_konulu_e_itim.pdf