E-Ticaret Hizmet Paketi Hk.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından gönderilen 21 Ekim 2020 tarih ve 9104 sayılı Ek'te sunulan yazıda, pandemi ile birlikte dijital dönüşümün hız kazanmasıyla, şirketlerimizin ürettikleri ürünleri dijital ortama taşıyarak oluşturduğu satış ve pazarlama kanallarının oldukça önemli hale geldiği belirtilmekte olup, konuya ilişkin olarak TOBB öncülüğünde e-ticaretin sunduğu fırsatlara yönelik birçok eğitim programı uygulamaya konulmuş olduğu, ayrıca ilk defa e-ticaret yapacak işletmelerin pazaryerlerinde komisyonsuz satış yapabilmesine imkan taşıyan projelerin uygulanmış olduğu bildirilmektedir.

Yazıda, pazaryerlerindeki sisteme uyum sağlayamayan ancak işini dijital ortama taşıyarak kendi e-ticaret sitesini kurmak isteyen Üyelerimiz için "E-Ticaret Hizmet Paketi"nin tasarlanmış olduğu ifade edilmektedir.

Bahse konu paket ile TOBB bünyesindeki 365 oda ve borsa üyesi KOBİ'lere e-ticaret alanında ihtiyaç duyacakları her türlü hizmet ve altyapıya kolaylıkla ulaşma imkanı sağlandığı belirtilmektedir.

Vodafone Business ve TOBB işbirliğinde oluşturulan "E-Ticaret Hizmet Paketi" ile alan adı, hosting, e-mail, güvenlik, stok takibi, yedekleme, ödeme altyapıları, tüm yazılım özellikleri ve arama motoru optimizasyonu ile anahtar teslim e-ticaret sitesi kurulmakta olduğu ve KOBİ'lerin teknik ihtiyaçları ve dijital pazarlamayla ilgili soruları için de ücretsiz danışmanlık ve eğitim desteği verilmekte olduğu bildirilmektedir.

KOBİ'lerin e-ticaret için ihtiyacı olan tüm hizmetleri içeren E-Ticaret Hizmet Paketinin detaylarına "https://bit.ly/3osib1M" internet adresinden erişilebileceği ve ayrıca KOBİ'leri sunum yoluyla bilgilendirmek üzere firma ile iletişime  (Ayşenur Akkurt; Aysenur.Akkurt@vodafone.com ) geçilebileceği ifade edilmektedir.

Bilgilerinize arz/rica ederim.

1194_2878_e_ticaret_hizmet_paketi_hk.pdf