COVID-19 Testi Yapılan Yerlerin Kapsamlı Listesi

Uluslararası Deniz Ticaret Odası (International Chamber of Shipping-ICS) tarafından gönderilen 25 Eylül 2020 tarihli, Ek’te sunulan yazı ile ülke bazında COVID-19 testi yapılan yerlerin yer aldığı taslak liste Odamıza iletilmiştir.

Bahse konu yazıda, COVID-19 testi yapılan yerlere ait listenin 13 Ekim 2020 tarihinde ICS web sitesinde yayınlanacağı, yayınlandığı tarihten itibaren ülkeler veya firmalar tarafından sağlanan bilgilerle her hafta güncelleneceği, testler ve sonuçlarına güvenilirlikle ilgili geri bildirimlerin iletilmesi durumunda listenin bu doğrultuda düzenleneceği belirtilmektedir. Ek’te sunulan taslak tablonun incelenerek, yeni dahil edilmesi ihtiyacı olan test yeri olması durumunda bilgilerin tabloda belirtilen formatta natalie.shaw@ics-shipping.org adresine iletilmesi istenmektedir.

1072_2577_2577_1072.pdf