2021 Yılı Deniz Kuvvetleri Kupası Açık Deniz Yat Yarışı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İstanbul Liman Başkanlığı'ndan alınan 05.07.2021 tarih ve 4730 sayılı, Ek'te sunulan yazıda;

Türkiye Yelken Federasyonu Başkanlığı'nın sorumluluğunda düzenlenecek olan 2021 yılı "Deniz Kuvvetleri Kupası Açık Deniz Yat Yarışı" kapsamında, 09 - 13 Temmuz 2021 tarihleri arasında birinci etap Çengelköy / İSTANBUL - Bozcaada / ÇANAKKALE, ikinci etap Bozcaada / ÇANAKKALE - Turgutreis / MUĞLA olmak üzere iki etap halinde, başlama noktası 09 Temmuz 2021 cuma günü saat 13:00'da Çengelköy olmak üzere yelken yarışları yapılacaktır.

İstanbul Boğazı gemi trafiğinin buna göre planlanması, yarışlarla ilgili gerekli önlemlerin Türkiye Yelken Federasyonu Başkanlığı tarafından alınması şartı ile seyir, can, mal ve çevre güvenliği çerçevesinde, bölgede seyir yapacak gemi kaptanlarının uyarılması ve yarışların denizcilere duyurulması istenmektedir.

725_1910_2021_y_l_deniz_kuvvetleri_kupas_a_k_deniz_yat_yar_.pdf