"İtalya'daki Organize Lojistik Bölge ve Liman Sistemlerindeki Yatırım Fırsatları" Konulu Webinar Hk.

İtalyan Yatırım Ajansı'ndan alınan 24 Kasım 2020 tarihli Ek'te sunulan davetiyede, 1 Aralık 2020 Salı günü, Türk yatırımcılara özel "İtalya'daki Organize Lojistik Bölge ve Liman Sistemlerindeki Yatırım Fırsatları" konulu bir webinar'ın düzenleneceği bildirilmektedir.

Açılış konuşmasını Türkiye'deki İtalya Büyükelçisi Massimo Gaiani'nin yapacağı ve İtalya Doğrudan Yabancı Yatırımlar Direktörü Stefano Nigro'nun da katılım sağlayacağı söz konusu webinarın Türkiye saati ile 11:30-13:00 arasında olacağı, "İtalyan Limanlarındaki Yeni Terminaller ve Kargo Alanları" ile "İtalyan Organize Lojistik Bölgelerindeki Gayrimenkul Fırsatları" konulu ikişer sunum ve soru-cevap kısmından oluşacağı ve webinarın dilinin İngilizce olacağı bilgisi verilmektedir.

Webinar'a katılımın fdi.istanbul@ice.it adresine en geç 30 Kasım 2020 tarihine kadar bildirilmesi gerektiği, webinar katılımına ilişkin teknik detayların ileriki bir tarihte katılımcılara bildirileceği, sorular için a.mat.collab@ice.it e-posta adresi ya da +90 532 731 64 80 telefon numarası ile iletişime geçilebileceği ifade edilmektedir.

Bilgilerinize arz/rica ederiz.

1308_3209_italya_daki_organize_lojistik_b_lge_ve_liman_sistemlerindeki_yat_r_m_f_rsatlar_konulu_webinar_hk.pdf